• Najbolja građevinska kompanija za vas
  • office@best-izgradnja.co.rs
Trg Republike 10
office@best-izgradnja.co.rs

+381 (0)21 494-195

O nama

Best izgradnja objekti Best izgradnja objekti Best izgradnja objekti Best izgradnja objekti Best izgradnja objekti Best izgradnja objekti

Kako smo se gradili

Kompanija Best izgradnja d.o.o. je osnovana 1990. godine kao privatno preduzeće sa sedištem u Novom Sadu. Od svog osnivanja Best Izgradnja d.o.o. teži ka angažovanju stučnih kadrova, primeni savremenih medota u izvođenju građevinskih radova, primeni savremene tehničke opreme i mehanizacije, a veliki značaj i pažnju posvećuje bezbednosti i zaštiti na radu.

Trenutno Best Izgradnja d.o.o. zapošljava preko 150. radnika, posluje u skladu sa međunarodnim standardima (ISO 9001, 14001, OHSAS 18001,50001), konstantno unapređuje svoj poslovni sistem koji je neophodan za uspešnu realizaciju raznovrsnih projekata, poseduje iskustvo u izvođenju građevinskih radova i tradiciju dugu 30. godina.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vi postanete naš budući poslovni partner i ukoliko Vam je u poslovanju osnovni cilj i prioritet KVALITET, biće nam posebno zadovoljstvo da Vam lično prezentujemo naše kapacitete, kao i kvalitet usluga koje pružamo.

150+

Stalno zaposlenih

30

Godina tradicije

100000+

Izgrađenih m2

300+

Investitora

O kompaniji možete saznati još mnogo toga ako nas pozovete ili pošaljite mail
Tu smo zbog vas