• Najbolja građevinska kompanija za vas
  • office@best-izgradnja.co.rs
Trg Republike 10
office@best-izgradnja.co.rs

+381 (0)21 494-195

BEZBEDNOST I ZAŠTITA NA RADU

Građevinski radovi spadaju u radove gde su zahtevani visoki stepeni bezbednosti na radu i zaštite zdravlja zaposlenih, što se u GP “BEST IZGRADNJA“ manifestovalo kao jedna od prioriteta i preduslova za uspešnost preduzeća.

 

Kako bi se obezbedilo efikasno upravljanje rizicima, preduzeće godinama ulaže u novu opremu i nove ideje, usklađujući mere za bezbedan rad svim važećim pravnim aktima koji uređuju bezbednost i zaštitnu zdravlja na radu, a stalno težimo da uspostavimo sopstvena pravila ponašanja koja zakonske zahteve prevazilaze.

 

Monotoringom i analizom aspekata rizika i procesa rada, kao i težnjom da se u potpunosti neutrališu svi rizici, u prethodnih deset godina za period između 2006. i 2016. godine povrede na radu smo smanjili za 40%.

 

Kontrolom primene mera bezbednosti i zaštite zdravlja na radu utičemo i na naše podizvođače kako bi izgradili i stalno unapređivali sistem upravljanja bezbednosti na radu i zaštite životne sredine, kriterijume i merila kvaliteta, i svesti svih zaposlenih na gradilištima.

 

U pogledu Politike kvaliteta, zaštite zdravlja i bezbednosti zaposlenih i zaštitne životne sredine posedujemo sertfikate ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

 

Cilj GP “BEST IZGRADNJA“ je da obavlja radove odgovorno, shvaćajući pojam zaštite zdravlja zaposlenih i zaštite životne sredine, kao faktor od posebnog značaja koji gradi imidž preduzeća.

 
Bezbednost